Nieuwe bedrijfssoftware

MVA groeit door, we leggen de lat hoog, en willen verbeteren. Bij dat alles hoort ook een volgende stap in de vorm van een nieuwe bedrijfssoftware.

Een sterke bedrijfssoftware is onmisbaar voor een modern en gestroomlijnd bedrijf als MVA. We willen verder kijken dan de huidige mogelijkheden en meer digitaliseren. Door een nieuw bedrijfssoftware willen we de ketensamenwerking met onze klanten en leveranciers nog verder op elkaar afstemmen en integreren. Dat maakt dat we op zoek zijn gegaan naar een systeem die op maat gesneden functies biedt voor de houtindustrie. Dit alles met als doel om onze klanten nog beter en efficiënter te bedienen.

We hebben ondertussen de samenwerking opgezocht met Acadon. Acadon biedt een bedrijfssoftware aan met deze mogelijkheden. Ook is er ruimte voor de gewenste maatwerkoplossingen die nodig zijn voor de houtindustrie. We zijn op dit moment bezig om onze bedrijfsprocessen onder de loep te nemen waarna we dit systeem verder kunnen implementeren. #workinprogress

Contact