Vacature Machinaal Timmerman

We zijn er trots op dat onze opdrachtgevers zeggen “MVA denkt goed mee in ons proces”

Nu denk jij: wat voor proces? Bij onze afdeling houtbewerking gaat het om de toelevering van producten voor het onderhouds- en renovatieproces! Een hele uitdaging dus. We zijn groeiende en daarom nu op zoek naar jou

Machinaal Timmerman

Functie

Voor onze afdeling houtbewerking zijn wij op zoek naar een enthousiaste machinaal timmerman. Ben jij in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en ben je een aanpakker met affiniteit voor hout? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het bedienen van machines en het bewerken van orders tot het gewenste product. Je bewaakt de leverdata en controleert of het product voldoet aan alle kwaliteitseisen. Het instellen van machines om ramen, deuren en kozijnen te vervaardigen is voor jou niet nieuw en ook het instellen van machines aan de hand van uitrekstaten, zaaglijsten en tekeningen is voor jou geen probleem. Je kunt dit efficiënt indelen met oog op materiaalverlies.

Jouw troeven

  • Je kent de eigenschappen van hout en houtachtige producten
  • Uittrekstaten, zaagschema’s en tekeningen lezen is voor jou niet nieuw
  • Het instellen en bedienen van houtbewerkingsmachines en handgereedschap is voor jou vanzelfsprekend
  • Het kunnen vervaardigen van ramen, deuren en kozijnen

Onze troeven

  • Werken in een klein, jong en enthousiast team
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Alle ruimte om je te ontwikkelen en met ons mee te denken

Interesse?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Eline van Assen kan je alles vertellen over de functie, dus bel gerust als je meer wilt weten 038-4669885. Je kunt ook je brief en CV mailen naar e.vanassen@mvanl.nl.

Contact