MVA Products; ‘duurzame producten voor elk gebouw’

Hout is een duurzame grondstof met een fantastische uitstraling en kwaliteit. Veel mensen kiezen daarom voor houten deuren en kozijnen. Door alle weersinvloeden heeft houtwerk wel regelmatig onderhoud nodig. Wilt u besparen op onderhoudskosten? Dan zijn de duurzame onderhoudsvriendelijke overzetprofielen van MVA products een verstandige oplossing. Door de bescherming van de overzetprofielen behoort houtrot tot het verleden. Uw bestaande houten kozijnen krijgen met deze profielen dus een lang en gezond leven.

MVA products levert onder de merknamen Profistone en Profiwood unieke systemen op basis van steenvezel- of houtvezeltechnologie. Beide oplossingen zorgen voor optimale ontluchting en waterwering aan de buitenkant van gevels. Door de superieure kwaliteit krijgt u er jarenlange garantie op. Daarnaast produceert MVA ook ramen, deuren en maatwerk houtproducten.

En weet je wat nou zo mooi is?
Binnen MVA Products wordt er ook gewerkt met materialen en grondstoffen uit gebouwen welke vrijkomen bij renovatie, transformatie en sloop. Deze materialen worden binnen MVA verwerkt tot Profi-circulaire MVA beschermingsprofielen. Ook hierin draagt MVA dus een steentje bij aan een circulaire economie. Meer informatie over de vele mogelijkheden van MVA Products is terug te vinden op onze site onder MVA Products – MVA (mvanl.nl)

Contact