Over MVA

MVA, Bewerken, coaten, beschermen

MVA staat voor Machinale en Verf Applicatie en is als bedrijf in 1992 gestart met het industrieel aanbrengen van verf op hout. We zijn uitgegroeid naar een organisatie die alle disciplines in huis heeft van hout tot onderhoud

Door een doelmatige combinatie van machinale houtbewerking en houtcoating zijn we in staat om tegen zeer scherpe prijzen en condities optimaal in te spelen op wensen en behoeftes en het leveren van een kwaliteitsproduct op maat.

Wij produceren snel, efficiënt en voordelig en zijn in staat om ook úw bouwproces te versnellen. We zijn er trots op dat onze opdrachtgevers zeggen “MVA denkt goed mee in ons proces. MVA is voor ons een goede co-maker”. 

Als u denkt aan het bekleden van gevels in hout of in houtachtige producten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van het leveren van coating op gevelbekleding. Waarbij we graag meedenken in maatwerkoplossingen. Biobased producten, Stains, Voorvergrijzers maar ook onderhoudsarme coatings of houtolie behoren tot de mogelijkheden.

Naast gevelbekleding behoort het behandelen van aftimmerlatten, plinten, regels, glaslatten en plaatmateriaal tot de mogelijkheden. In onze machinale ligt de focus op alle denkbare bewerkingen van hout. Onze machinale afdeling bestaat uit zaag- en schaaflijnen waarop verschillende orders snel en efficiënt geproduceerd kunnen worden. Ons team staat hier voor u klaar om, onder andere, 4-zijdig te schaven, profileren en te bezagen.

Naast bovenstaande disciplines, maken we in onze TiFa onder andere ramen, deuren en kozijnen De complete cyclus van bewerken, coaten en prefab producten kunnen we voor u verzorgen. Maar ook voor het zagen van plaatmateriaal of het afkorten van lengtehout bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact