‘Wij houden van hout’

‘Wij houden van hout’. Alleen al daarom is duurzaam ondernemen voor ons belangrijk en top of mind in ons productieproces. Wij zien het als onze verplichting om vanuit duurzaamheid een steentje bij te dragen aan het milieu. Wij zijn dan ook vol in beweging en blijven continu kritisch naar ons bedrijfsprocessen kijken naar punten waarin we verder kunnen verduurzamen. Want duurzaamheidsstappen kun je natuurlijk op allerlei manieren doorvoeren.

MVA heeft een biobased MVA BIO Wood Stain. Wat ook tot één van onze specialismes behoort is het bewerken en coaten van circulair hout. Hout is een waardevolle materiaalstroom en aan een snelle opmars bezig als bouwmateriaal. Circulair hout is duurzaam en draagt bij aan een reductie van CO²  uitstoot. Hout is 100 % recyclebaar waardoor het een oneindige levensduur heeft. In onze omgeving zien we dat er steeds meer hout geoogst wordt en dat de vraag naar circulair hout toeneemt.

MVA kijkt graag naar wat er al is en denkt in grondstoffen in plaats van in afval. Wij zijn in staat om van circulair hout mooie nieuwe klant-specifieke producten op maat te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek.

#verduurzamen doe je samen.

Contact